Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Dell dogovorio kupovinu tvrtke za pohranu podataka 3PAR za 1,13 milijardi dolara

sa jednim komentarom

13510v1-max-150x150 Dell je dogovorio kupovinu tvrtke 3PAR, koja je konkurent tvrtkama kao što su IBM, HP, EMC i Hitachi u pohrani podataka i upravljanju prostorom.

Transakcija je u vrijednosti od 18 dolara po dionici u gotovini, odnosno oko 1,13 milijardi dolara.

3PAR obezbjeđuje virtualiziranu korisnu platformu za pohranu podataka koja omogućuje korisnicima da značajno smanje Cloud računalnu infrastrukturu, skladištenje i povezane troškove upravljanja. Dell u priopćenju navodi da će mu 3PAR tvrtka pomoći da proširi svoje mogućnosti pohrane. Dell-ov portfolio proizvoda uključuje PowerVault, EqualLogic i Dell/EMC.

3par Tvrtka 3PAR je osnovana 1999 godine sa sjedištem u Fremont, California.

Uvjete stjecanja su odobrili Upravni Odbori objetvrtke. Dell kaže da planira održavati i ulagati u dodatni inženjering i prodajne sposobnosti, te da nema planova da nešto mijenja u trenutnim operacijama.

Written by admin

16 Augusta, 2010 at 1:05 pm

Jedan odgovor to 'Dell dogovorio kupovinu tvrtke za pohranu podataka 3PAR za 1,13 milijardi dolara'

Predplati se na komentare sa RSS or TrackBack to 'Dell dogovorio kupovinu tvrtke za pohranu podataka 3PAR za 1,13 milijardi dolara'.

  1. […] proći bez problema, da se tvrtka oko ovog stjecanja neće morati boriti sa drugim konkurentima. Dell je pokušao kupiti tvrtku 3PAR u kolovozu,ali je njegova ponuda više puta bila nadmašena od strane Hewlett-Packard prije nego […]

Ostavi komentar