Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

WordPress predstavio Subscriptions pojednostavljenu RSS funkciju

bez komentara

WordPress je predstavio potpuno novu mogućnost prijavljivanja. WordPress Subscriptions pojavljuju se kao kartica na gornjoj traci menija kada se ulogujete i pregledavate WordPress.com blogove, i kao kartica na korisnikovoj WordPress.com početnoj stranici. Kartica u gornjem meniju može se koristiti za trenutnu prijavu na bilo koji WordPress blog, a kada upravljate svojim prijavama, možete takođe dodati RSS omogućene blogove iz celog sveta jednostavnim ukucavanjem bloga ili URL adrese sajta u polje. Novo post obaveštenje je na raspolaganju putem email-a i IM, ali ono neće biti poslato novim pretplatnicima po default-u.

WordPress Subscriptions je jednostavan poput Facebook News Feed.

subscriptions-wordpress

Za korisnike WordPress.com, nova funkcija je jednostavna i jedinstvena sa ostatkom iskustva kao novo dugme na već poznatom meni-ju, a WordPress je u stanju da ga promoviše kao deo svoje već popularne platforme. Kompanija čak ima i stranicu za podršku samo za pitanja vezana za WordPress Subscriptions.

WordPress Subscriptions su odličan potez za WordPress kao poslovanje jer će dugme funkcije u WordPress.com meniju učiniti da više korisnika čita više WordPress blogova a samim tim i pomoći u jačanju zajednice WordPress blogova.

Written by admin

12 Septembra, 2010 at 9:54 pm

Ostavi komentar