stuzo Tvrtka Dachis Group, je stekla Stuzo, pružatelja društveno marketinških aplikacija i programa, jednog od prvih i najvećih Facebook-ovih Preferred Developers. Uvjeti stjecanja nisu objavljeni.

Stuzo nudi paket usluga i tehnologiju posluživanja za društveni marketing, pokretanjem gotovo 200 društveni marketing kampanje za više od 100 globalnih brandova i agencija za tri godine. Tvrtka je pokrenuta u svibnju 2007 godine i ubrzo je postala jedna od prvih deset Preferred Developers-a širom svijeta koje je odabrao Facebook.

Dachis Group navodi da se stjecanje Stuzo-a uklapa u njenu strategiju razvoja i nastojanja da postanu "svjetski lider Social Business Design-a", dodajući mogućnosti kojima se velikim globalnim brandvima omogućava razvoj i prilagodba platformi i mogućnosti za upravljanje Facebook Pages, razvoj Facebook aplikacija , odnosno razvoj i upravljanje Facebook Connect integracijama za klijente i njihove brandove.

Tvrtka navodi da će integrirati Stuzo u odmah u svoju ponudu.

Dachis Group je osnovana u 2008 godine, od strane izvršnog direktora i predsjednika Jeffrey Dachis (suosnivača i bivšeg izvršnog direktora Razorfish-a). Tvrtka pruža usluge širom svijeta, s uredima u osam gradova u pet zemalja i zapošljava preko 120 ljudi.