ping_fm_logo Kao što mnogi već znaju, društvene mreže su moćno oružje u području Internet marketing. Da ne spominjemo da one nude besplatan publicitet. No, mnogi su imali problem sa vremenom pokušavajući doprijeti do što više socijalnih mreža odjednom. Srećom sa Ping.fm i njegovim uslugama koje pojednostavljuju taj zadatak i omogućuju vam da doprijete do više društvenih mreža odjednom.

Kako Ping.fm radi?
Ping.fm je online servis besplatan za korištenje koji vam omogućuje da postujete na sve svoje omiljene servise odjednom. Bilo da je u pitanje Tumblr, Blogger, WordPress, Delicious, Twitter, pa čak i Facebook, Ping.fm vam omogućuje da postujete na sve svoje omiljene servise odjednom, sa jednim klikom na gumb. Ping.fm podržava više od 34 poznate platforme društvenog umrežavanja. Sada ne bi trebalo biti nikakvih razloga zašto vaš web sajt ne bi trebao da ima Facebook stranicu, Twitter stranicu itd., razumjete ideju.

Može vam se učiniti da je postavka možda komplikovana, međutim nije. Nakon što unesete svoje podatke o računu u Ping.fm, za servis do koga želite doprijeti, to je postavljeno i na to možete zaboraviti. Nakon što ste postavili svoje račune, imate pristup za postavljanje na sve svoje društvene mreže odjednom sa Ping.fm naprednog sučelja.

Svatko bi trebao imati Ping.fm zato što je besplatan, jednostavan je za korištenje, a omogućuje vam da komunicirate sa širom publikom. Iako je postavljenje profila samo pola bitke, ono omogućuje da mnogo lojalnih pretplatnika bude u mogućnosti da pristupi sadržaju putem svojih omiljenih sajtova socijalnog umrežavanja.

Preporučene prakse
Postoji nekoliko praksi prethodno ste vidjeli da možete da povežete web stranice kako bi izvukli maksimum iz vaših profila socijalnog umrežavanja postavljenih u Ping.fm.

  • Koristite isto korisničko ime prilikom postavljanja profila socijalnog umrežavanja. To osigurava da nemate "izgubljene" pretplatnika koji traže vas a novim pretplatnicima također omogućuje lakšu pretplatu.
  • Postavljanje profila je samo pola bitke. Steknite prijatelje i utrošite vrijeme na sajtovima socijalnog umrežavanja kako bi vaš domet bio mnogo veći.
  • Ako imate blog, dodijeliti svom RSS-u Ping.fm zato da bi objavio novi sadržaj na sve vaše profile socijalnog umrežavanja povezane sa Ping.fm.
  • Ostanite povezani sa svim platformama koje podržava Ping.fm.

Ping.fm pomjera marketing društvenog umrežavanja na sljedeću razinu, omogućujući vam da doprijete do mnogo šire publike sa samo jednim klikom na gumb. Druženje s više kanala socijalnih mreža teško da može biti lakše, brže i učinkovite nego što je to sa Ping.fm a da ne spominjemo da je uz to i besplatan.