chrome-hack Chrome je jedini preglednik od velike četvorke, u koju još spadaju Safari, Firefox i Internet Explorer, koji je na Pwn2Own hakerskom natjecanju uspjeo ostati ne hakiran u posljednje dvije godine. Očito da je dosadašnji uspjeh potaknuo Google-ovu samouvjerenost toliko da je sada ponudio nagradu od 20.000 dolara i laptop CR-48 kojeg pokreće Chrome OS za hakera koji uspije pronaći i iskoristi sigurnosnu rupu u njegovom Chrome pregledniku.

Natjecatelj mora koristiti isključivo ranjivosti prisutnu u Google kodu i izbjeći sandbox kako bi hakiranje bilo uspješno.

U organizaciji Zero Day Initiative (ZDI) tima na HP TippingPoint, natjecanje nudi dodatne nagrade u ukupnom iznosu od 105.000 dolara za uspješno hakiranje Microsoft Internet Explorer-a, Apple Safari-a i Mozilla Firefox-a, kao i mobitela: Dell Venue Pro kojeg pokreće Windows 7, iPhone 4 sa iOS, Blackberry Torch 9800 sa Blackberry 6 OS i Nexus S kojeg pokreće Google Android.

Uspješno hakiranje ovih uređaja hakeru donosi nagradu od 15.000 dolara u gotovini i sam uređaj, kao i monetarni bonus za daljnje ZDI podneske u 2011 godini.

Inače, Pwn2Own takmičenje održava se od 9. do 11. ožujka u Vancouveru na CanSecWest konferenciji.