iphone-4 iPhone 4 je mnogo više od telefona, tako misle Apple fanovi ali i poslovni korisnici koji su ga ocenili kao najbolji smartphone uređaj. Njegova nadmoć dolazi sa svim funkcijama i mogućnostima koje nijedan drugi telefon nema. Tokom Global Mobile Awards 2011, Apple nije trebao svoj najnoviji uređaj da bi osvojio nagradu za najbolji telefon, što je jasan pokazatelj da i nema pravu konkurenciju na tržištu. iPhone 4 je najprodavaniji telefon na tržištu sa svojim velikim ekranom, fantastični materijal koji je korišten za njegovu izradu i fenomenalnim ekosistemom, koji je programerski san.

On ima superiorne zvučnike, koji su odlično sredstvo za bilo koji profesionalno poslovanje. Ima ugrađen softver za poništenje buke i audio-komoru koja poboljšava audio kvalitet poziva i može da obezbedi najviši kvalitet zvučnog iskustva u odnosu na sve postojeće mobilni telefone.

Notes aplikacija sinhronizuje, ali i dodeljuje "Napomene" vašim stavkama, koje će se pojavljivati tokom budućih pretraga. To vam omogućava da sačuvate dokumente kao beleške u vaš IMAP e-mail, kao što su Yahoo ili Gmail. Takođe, Bluetooth tastatura je odlična podrška za uzimanje napomenu tokom sastanaka i često se koristi umesto netbook računara.

Tu je i mogućnost video konferencije koja ne samo da je odlična funkcija za poslovne korisnike već i a sve ostale. Foto i video kvalitet iPhone 4 je stvarno na zavidnom nivou. Kamera od 5 megapiksela sa HD video mogućnošću kao i iMovie uređivanjem video zapisa, zadovoljava veliku većinu korisnika. Što se tiće multitaskinga, iPhone-4 ima zaista dobra rešenja, brzo se prebacuje sa aplikacije na aplikaciju, dozvoljava da izađete, dok na primer odgovorite na e-mail a potom se vratite tamo gde ste stali. Nema potrebe da gasite i ponovo palite aplikaciju sa iPhone 4, već kao da pauzirate i nastavljate gde ste stali.

Ono što je jedna od najboljih stvari jeste da Apple garantuje da će njihova baterija u iPhone 4 trajati najmanje 7 sati razgovora. iPhone 4 takođe podržava Tethering, što je sjajno za poslovne korisnike.

Zaista sjajan uređaj kako za poslove korisnike tako i za sve ostale.