images Tajvanska kompanija je potvrdila ranije glasine o ponovnom lansiranju svog Sensation smartphone-a. HTC ovoga puta predstavlja svoj ​​prvi smartphone za ljubitelje kvalitetnog audio zvuka. Radi se o fantastičnom smartphone-u koji umnogome poboljšava ukupno mobilno iskustvo korisnika. 

HTC Sensation XE korisnicima nudi nadogradnju u obliku 1.5GHz dual-core procesora, četiri puta više interne memorije, 4 GB i bateriju od 1730 mAh.

Kvaliteta zvuka je vrlo važan faktor u mobilnom doživljanju zvuka stoga mi radimo na pomjeranju granica ne samo za po pitanju prijema govora već po pitanju potpunog doživljaja sa glazbom, videom i igrama. HTC Sensation XE uistinu korisnicima omogućuje nevjerojatno audio iskustvo a on je također i potvrda da mi želimo da im ponudimo najbolje moguće mobilno iskustvo,

ističe Jason Mackenzie, predsjednik globalne prodaje i marketinga u HTC Corporation.

HTC-Sensation-XE-onlinetrziste

HTC Sensation XE ima 4,3 qHD Super LCD zaslon osjetljiv na dodir, 8MP stražnju kameru i VGA kameru naprijed, 768MB RAM-a, a isporučivat će se sa ugrađenim daljinskim upravljačem za optimalnu reprodukciju zvuka, nešto u što HTC polaže velike nada da će stvoriti razliku između njega i ostalih konkurenata na tržištu.

HTC Sensation XE bi trebao debitirati krajem rujna sa cijenom od 589 eura.