adobe-carousel-mac-520x325

Kompanija Adobe je objavila da je pokrenula univerzalnu iOS aplikaciju i Mac aplikaciju za Carousel. Carousel je Adobe Cloud servis za skladištenje podaka koji korisnicima omogućava pristup celoj svojoj biblioteci fotografija sa svih uređaja.

Aplikacija sadrži prilagođene verzije Adobe Lightroom/ Camera Raw engine za iPad, iPhone i Mac. Neke od mogućnosti aplikacije Carousel su:

  • Dobijate pristup svim svojim slikama na svim svojim uređajima.
  • Sve izmene koje podesite na jednom uređaju, videćete i na drugim uređajima.
  • Aplikacija je laka za kolaboraciju, osobe koje pozovete da dele fotografije sa vama mogu da vidite fotografije, dodaju nove, primenjuju prilagođavanja i unapred "izgled" i postave ih u favorite.
  • Fotografije veoma lako možete da objavite na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter i Tumblr.

Besplatnu verziju univerzalne iOS aplikacije možete da preuzmete sa App Store-a a Mac aplikaciju sa Mac App Store-a, ali nećete moći ništa da uradite sa njima bez pretplate koja košta 9.99 dolara mesečno ili 99 dolara godišnje, trenutna cena sa popustom iznosi 5.99 dolara mesečno ili $ 59.99 godišnje.

Srećom, kompanija Adobe je svim korisnicima dala mogućnost tridesetodnevne besplatne pretplate kako bi mogli da se bolje upoznaju sa aplikacijom.

Adobe naglašava da nije zaboravio na korisnike Android i Windows uređaja te da će uskoro predstaviti i verzije aplikacija za oba platforme.