google-think-insights Kompanija Google je objavila novi istraživački centar za marketere pod nazivom Think Insights.

Na prvi pogled, postoji gotovo neodoljiva količina informacija u Think Insights. Ako volite statistike i marketing, prilično lako možete da se izgubite u svim ovim informacijama.

Think Insights je deo ThinkWithGoogle.com domena i dolazi od iste grupe koja je prezentovala početkom godine online magazine Think Quarterly.

think-insights

Ovde možete pronaći veliki broj istraživanja, saznanja i ideja, koje dolaze i unutar i izvan Google-a. Ovde možete pronaći videa, članke, intervjue, statistike, studije i ostalo,

navodi se u saopštenju Google-a.

Trebate neki stručni članak o online kupovini? Možete ga pronaći u Think Insights. Interesuje vas globalni trend rasta broja smartphoe korisnika? Možete ga pronaći u Think Insights. Takođe, možete da probate Real Time Insights Finder tool, koji vam omogućava da uočite nove trendove i da dobijete dragoceni uvid u navike potrošača, i to sve u realnom vremenu.

real-time-insights

Izveštaji istraživanja, Infografike, video intervjui i statistike, razvrstani su po industrijama, marketinškim ciljevima i ostalom. Ovo je vrlo zanimljiv proizvod koji će sigurno biti veoma popularan kod online marketera.