Scalado_Remove_AppNova inovacija u tehnologiji fotoaparata sada daje korisnicima mogućnost da uklone neželjene objekte sa foto snimka bez upotrebe dodatnih alata kao što je Photoshop. Kompanija Scalado, predstavila je aplikaciju za foto aparate koja automatski uklanja neželjene objekte sa foto snimka.

Aplikacija koja nosi jednostvan naziv “Remove” postala je svjetski pionir kao softver za uklanjanje objekata namjenjen mobilnim uređajima. Sa ovom revolucionarnom novom aplikacijom korisnici više neće morati brinuti o tomu da im se ljudi niotkuda pojavljuju u pozadini fotografija ili o nekim drugim neželjenim objektima.

Kompanija Scalado navodi da aplikacija radi tako što otkriva i selektuje sve neželjene objekte koji mogu biti automatski uklonjeni ili tako što bi dodirnuli selektovane dijelove na zaslonu, ili bi ih pak uklonili nakon što napravite snimak.

“Remove” applikacija jedna je od nekoliko inovacija i tehnologija koje poboljšavaju performanse fotografija i nude neka nova rješenja, među kojima su Zero Shutter Lag, Burst i Rewind Scalado. Rewind tehnologija predstavljena je prošle godine, a korisnicima omogućuje pravljenje prekrasnih grupnih snimaka automatski odabirući najbolje fotografije koje potom spaja u jednu predivnu fotografiju. Ova tehnologija je sada već široko usvojena.

Kompanija Scalado se može pohvaliti i jako uspješnom inovacijom ImageZoom, koja je kvalitetan alat namjenjen web dizajnerima koji žele da kreiraju slike koje mogu povećati.

Najnovija inovacija “Remove” premijerno će biti prikazana na 2012 Mobile World konferenciji koja se održava u Barceloni od 27. veljače do 1. ožujka.