mark-zuckerberg-vencanje

Poslednjih nekoliko dana za suosnivača i izvršnog direktora Facebook-a, Mark Zuckerberg-a, bili su izuzetni s obzirom da je od kompanije koju je pokrenuo u studentskoj sobi napravio multi-milijardersku kompaniju koja je imala najveću tehnološku IPO do sada. Samo dan nakon izlaska najpopularnije društvene mreže na burzu Mark Zuckerberg je pronašao vremena i da se oženi sa svojom dugogodišnjom devojkom Priscilla Chan.

Facebook dionicama se počelo trgovati u petak a venčanje između Mark Zuckerberg i Priscilla Chan je obavljeno u subotu u njegovoj u Palo Alto u Kaliforniji. Interesantno je to da je stotinjak pozvanih gostiju mislilo da su pozvani da prisustvuju proslavi diplome koju je Priscilla Chan dobila završivši Univerzitet Kalifornijske medicinske škole. Međutim, umesto proslave diplome Priscilla Chan se pred goste pojavila u venčanici dok je Mark Zuckerberg imao odelo i kravatu.

Prema navodima nekih gostiju sa venčanja, par je od ranije planirao da se venčanje obavi odmah nakon što Priscilla Chan završi medicinsku školu, a poklapanje sa Facebook-ovim izlaskom na berzu je potpuna slučajnost. Mark Zuckerberg je Priscilla Chan poklonio vrlo jednostavan prsten sa rubinima iako je bez problema mogao da priušti da kupi neki od najskupljih dijamantskih prstenova na svetu.

Sa srećom Mark!