bitcoin225.png

Vrijednost Bitcoina meteorski raste stvarajući nove milijunaša na online tržištu. Trenutna vrijednost Bitcoina od preko 200 dolara za vrlo kratko vrijeme pretvorila je u milijunaše jedan ne tako mali broj onih koji imaju 5.000 i više Bitcoina.

Za one koji ne znaju, Bitcoin je elektronska valuta koja koristi sustav javnih kriptiranih ključeva za proveru transakcije. Bitcoin je kodiran broj koji je uskladišten na računaru osobe koji ima fluktirajuću vrednost koja zavisi od zahteva tržišta.

Samo prije 10. dana vrijednost svake pojedinačne jedinice šifrirane digitalne valute Bitcoin iznosila je 92,44 dolara ili 72,99 eura.

Brojne ankete provedene na forumima na kojima se vodi rasprava i razmjenjuju mišljenja o Bitcoin valuti ukazuju na to da, tijekom posljednjih nekoliko tjedana, da je fascinantni rast vrijednosti valute pretvorio jedan broj vlasnika Bitcoina u stvarne dolarske milijunaše:

bitcoin anketa

S današnjim porastom Bitcoin sam službeno milijunaš,

napisao je jedan član foruma.

To je vrsta priče koja u posljednjih nekoliko mjeseci animira nevjerojatno aktivno (i nepostojano) Bitcoin tržište. Meteorski rast virtualne valute na više od 200 dolara a prošle godine je vrijedila manje od 10 dolara, povećala je svijest ljudi u vezi digitalne valute. Mnogo je komentara korisnika iz koji se vidi da sada Bitcoin smatraju jednim od načina kako se na brz i lagan način obogatiti.

Mnogi smatraju da je ovako brz rast nerealan te da treba očekivati da Bitcoin naglo izgubi na vrijednost. Bilo kako, digitalna valuta Bitcoin od nekih je učinila milijunaše!

vrednost bitcoina