gasenjem google readera najvise ce profitirati feedly

Feedly je servis koji najozbiljnije konkurira da postane zamjena za Google Reader koji će biti ugašen 1. srpnja. Servis sada sa implementacijom Feedly Cloud nudi brzu i skalabilnu infrastrukturu  sa kojom će bez problema zamijeniti Google-ov RSS čitač.

Feedly Cloud također dolazi sa potpuno samostalnom Web verzijom servisa koja radi sa preglednicima Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer i Opera. Do sada, jedini način da pristupite servisu putem desktop pregledniku bio je da koristite plug-in ili add-on za Chrome, Safari ili Firefox.

Ako ste postojeći Feedly korisnik:

  1. Idite na http://cloud.feedly.com
  2. Prijavite se
  3. Restartirajte Feedly i preglednike na svim vašim uređajima

Feedly navodi da ih je više od 200 developera kontaktiralo otkako su prvi put najavili planove za pružanje API-ja. Mnogi od njih već rade na aplikacijama koje se mogu koristiti s Feedly Cloud računima.

Zajedno sa objavom Feedly Cloud-a objavljeno je i prvih devet aplikacija izgrađenih na njemu koje vam omogućuju da proširite svoju Feedly iskustvo, to su: IFTTT, Sprout Social, NextGen Reader, gNews Reader za BlackBerry 10 i za Symbian / MeeGo, Press, gReader, Newsify, Pure News Widget i Menere.  Više o ovim aplikacijama možete saznati na Feedly blogu.

Feedly također navodi da već procesira više od 25 milijuna feed-ova i milijarde objavljenih članaka svaki dan. Prije nekoliko dana servis je već počeo prebacivati korisnike sa Google Reader na svoje servere a cjelokupan posao bi trebao biti završen do kraja tjedna.

Svi koji su zainteresirani mogu posjetiti Feedly stranicu i "uvesti svoj Google Reader".

feedly