instagram.jpg

Instagram je ažurirao svoje mobilne aplikacije za Android i iOS. Najnovije ažuriranje konačno donosi dugo očekivanu funkciju podrške za više naloga.

Faza testiranja je trajala poslednjih nekoliko meseci i sada konačno imate mogućnost da dodate do pet naloga na jednoj aplikaciji. Korisnici mogu da dodaju nove račune u aplikaciji preko menija podešavanja, prebacivanje sa računa na račun je brzo i lako, treba samo da dodirnete korisničko ime na vrhu vašeg profila. Takođe, tu je i nekoliko novih vizuelnih oznaka koje olakšavaju razliku među nalozima koje koristite, tako da ne bi slučajno pisali na pogrešnom nalogu.

Za one koji ne znaju, Instagram je planetarno popularna aplikacija za deljenje fotografija koju je prošle godine Facebook kupio za milijardu dolara. Prema poslednjim podacima, Instagram trenutno ima više od 400 miliona korisnika širom sveta.

Treba reći da ova funkcija podrške za više računa u Instagram aplikaciji i nije nešto što će većini korisnika biti od koristi međutim, sasvim sigurno da će biti itekako korisna kompanijama i korisnicima koji upravljaju sa većim brojem računa za društvene medije.

Nova funkcija već je dostupna putem ažuriranja na Instagram aplikacijama. Instagram ažuriranje, verzija 7.15, će biti dostupno svim Android i iOS uređajima tokom naredne sedmice.