windows-8-pc

Spremajući se za zvanično pokretanje dugoočekivanog operativnog sistema Windows 8 kompanija Microsoft posvetila se registraciji za svoj program nadogradnje.
Kompanija je putem svog Twitter naloga objavila da je počela sa registracijom onih koji su kupili računar sa operativnim sistemom Windows posle 2. juna i koji žele da ga za samo 14,99 dolara nadograde na Windows 8 Pro. Za kupce u 140 zemalja sveta ova ponuda važi do 31. januara 2013 godine a registracija za nadogradnju na Windows 8 može se uraditi putem Microsoft-ove zvanične upgrade stranice.

Kompanija Microsoft da svako ko je kupio Windows računara posle 2. juna može da iskoristi ovu jedinstvenu ponudu s tim da je ova ponuda ograničena na pet različitih računara po kupcu.

Za sve one koji ne iskoriste ovu ponudu, puna cena nadogradnje na Windows 8 biće 39,99 dolara. Važno je naglasiti da i bez ove promotivne cene od 14,99 dolara, ova verzija operativnog sistema Windows daleko je najeftinija u odnosu na sve prethodne. Pravo pitanje je da li će ova niža cena biti dovoljna da se privuče veliki broj Windows korisnika ali i ostalih, na ovaj radikalno drugačiji operativni sistem. 

Sve u svemu, proces registracije za ovu promotivnu nadogradnju je prilično jednostavan, na zvaničnoj upgrade stranici izaberite svoju zemlju a zatim popunite prilično uopštenu formu koja sadrži informacije o tome kakav računar ste kupili i gde ste ga kupili.

Da li planirate da iskoristite ovu akcijsku ponudu za nadogradnju na Windows 8? Da li uopšte planirate nadograditi svoj računar na Windows 8?