Belkin-WeMo-Switch-uredaj

Kompanija Belkin predstavila je iznimno interesantan proizvod. Belkin WeMo Switch je uređaj koji zajedno sa besplatnom WeMo iOS mobilnom aplikacijom korisnicima iPhone i iPad-a omogućuje uključivanje ili isključivanje elektroničkih uređaja kad god žele i odakle god žele!

Nema više brige i paničnog trčanja kući kako bi provjerili da li ste isključili peglu, grijalicu i ostalo. Sve što je povezano na Belkin WeMo Switch možete vrlo jednostavno kontrolirati sa WeMo mobilnom aplikacijom. Vi ne samo da možete ukljućiti ili iskljućiti elektroničke uređaje već im čak možete unaprijed odrediti raspored kada da se upale ili ugase.

Sa ovim interesantnim Belkin WeMo Switch uređajem uštedjet ćete vrijeme ali ćete također uštedjeti i novac štedeći energiju. WeMo koristi vašu Wi-Fi mrežu, a također može raditi i koristeći mobilni Internet tako da u svakom momentu možete kontrolirati vaše elektroničke uređaje. WeMo je potpuno modularan, što vam omogućuje da kontrolirate cijelu kuću ili samo neke uređaje.

WeMoSwitchBelkin WeMo Switch

Sve što treba da uradite jeste da uključite WeMo Switch u struju i na njega da povežete bilo koji uređaj. Preuzmite besplatnu WeMo mobilnu aplikaciju sa Apple App Store na vaš iPhone ili iPad. WeMo Switch povežite na vašu Wi-Fi mrežu i slijedite upute na zaslonu za dovršetak instalacije. Sada ste u mogućnosti da pomoću svog iPhone ili iPad-a uključujete ili isključujete elektroničke uređaje u vašem domu sa bilo koje lokacije.

Svakako da je zgodna stvar to što WeMo mobilnu aplikaciju možete programirati koristeći svoj iPhone ili iPad za uključivanje ili isključivanje uređaja u određeno doba dana.

Nema šta, Belkin WeMo Switch je uređaj koji se sigurno mnogi željeti da imaju. Nadamo se da će se uskoro pojaviti verzija i za Android uređaje.