pinterest za poslovanja

Društvena mreža Pinterest jedna je od najbrže rastućih mreža na svijetu, te stoga ne treba da čudi što je sve veći broj brendova uključuje u svoju društven-medijsku strategiju. No, sve do sada njihove aktivnosti na Pinterest-u su u stvari bile kršenje pravila ovog servisa koji je zabranjivao komercijalnu uporabu.

Pinterest je servis za Web i mobilne korisnike koji omogućuje prikupljanje digitalnih blaga i njihovo čuvanje na inspirativnim “oglasnim pločama”.

Jučer su službena pravila koja se tiču korištenja Pinterest-a promijenjena, službenim pokretanjem Pinterest-a za Poslovanja (Pinterest for Business).

Ako je vaše poslovanje novo na Pinterestu prijavite ga na Pinterest poslovni račun. Postojeće Pinterest račune lako možete zamijeniti sa poslovnim u samo nekoliko jednostavnih korake navedenih na sajtu za poslovanja. Prijavljivanje na našem poslovnom sajtu omogućuje vam da unesete naziv poslovanja (umjesto imena i prezimena) i prođete kroz proces optimizacije,

priopćenju Cat Lee, produkt menadžer u kompaniji Pinterest.

Novi sajt, Pinterest za Poslovanja uključuje, najbolju praksu, dokumentaciju i studije slučaja iz kompanija kao što su Etsy, Jettsetter i Allrecipes, kako bi poslovanjima pomogli da naprave većinu svojih “oglasnih ploča”.

U suštini, Pinterest je ustanovio način sa kojim razlikuje poslovanja od redovitih korisnika.Očito da se Pinterest sprema da pokrene neke značajke i proizvode koje bi naplaćivao, možda neku analitiku ili oglašavanje, prilagođene za one u komercijalnoj kategoriji.