learn google

Vodite li svoje poslovanje? Google želi da vam pomogne po pitanju Web marketinga i prodaje.
Kompanija Google danas je objavila novu seriju "Learn with Google" Webinara za digitalni marketing s fokusom na pomoć poslovanjima oko digitalnog brendinga, društvenih medija, multiscreen marketinga i oglašavanja na Internetu. Inače, sa ovim Google zarađuje svoj novac.

Teme se kreću od osnovnih tipa kako koristiti Google+ do malo stručnijih nivoa, sa Webinarima o video remarketingu i tehnologijama za dinamičko retargetiranje. Ostale teme su Google Analytics, mobilno oglašavanje, video oglasi na YouTube i Google AdWords.

Treba reći da uprkos činjenici da se više od 30 milijardi oglasa svakodnevno vrti na Google sajtovima i mrežama, od kojih kompanija zarađuje 100 miliona dolara dnevno, da ipak postoje i drugi oblici digitalnog oglašavanja pored Google-a. Svakako da su oglašavanje na Twitter-u i Facebook-u samo dva primera vrlo važnih opcija digitalnog marketinga o kojima nećete naučiti sa ovim Google Webinarom.

Ipak, kompanija Google je ponudila veoma dobru liniju uvodnih kurseva. Ovde su kursevi, sa datumima, kojih će biti dostupni na Learn with Google webinar sajtu.