google cloud

Google je jučer objavio da će kapacitet za skladištenje koji se odnosi na Drive, Google+ i Gmail biti povećan na 15 GB. kompanija navodi da će promijene u narednih nekoliko tjedana biti dostupna svim korisnicima.

Sa ovom promijenom Google je postao lider kada je u pitanju besplatan prostor za skladištenje u Cloud-u. Naime, najbolji Cloud servisi za skladištenje su Dropbox, koji trenutno nudi 2 GB, Microsoft SkyDrive korisnicima nudi 7 GB, Amazon Cloud Storage, Apple iCloud i SugarSync nude korisnicima 5 GB besplatnog prostora za skladištenje.

Kombinirani prostor za skladištenje znači da korisnici neće morati brinuti o tome koliko sadržaja skladište i gdje jer sada Drive, Google+ i Gmail servis koriste zajednički prostor kapaciteta do 15 GB,

priopćio je Google.

Google je ažurirao Google Drive stranicu kako bi korisnici bolje razumjeli kako da koriste prostor za skladištenje. Sasvim sigurno da su korisnici oduševljeni ovim najnovijim potezom Google-a  koji im daje na raspolaganje 15 GB besplatnog prostora za skladištenje u Cloud-u.