Sport365 Kodi addon je dodatak za gledanje sportskih događaja uživo koji se stream-uju sa dobro poznate IPTV Web lokacije sport365.live.

Radi se o jedinstvenom Kodi dodatku za gledanje sportskih događaja uživo. Jedini je aktivni sportski dodatak koji se ne bazira na SportsDevil, Plexus ili Live Resolver. Svi sadržaji i metapodaci se uzimaju sa sport365.live sajta, a kreator Kodi dodatka nema kontrolu niti vlasništvo nad bilo kojim od stream-ova.

Nakon instalacije dodatka, videćete da su stvari postavljene vrlo jednostavno. U Sport365 Kodi dodatku nema playlist-a niti fascikli. Svi aktivni stream-ovi su prikazani na listi. Svaki sportski događaj ima više linkova, do 15 pojedinačnih linkova po utakmici.

U članku “Šta je Kodi” predstavili smo vam planetarno popularnu aplikaciju, fenomenalni open-source media centru, koji omogućava upravljanje svim vašim sadržajem ali i pristup sadržajima koji se nude putem online servisa. Radi se o besplatnom softveru koji radi na Android telefonima, pametnim televizorima, računarima i velikom broju drugih uređaja.

Takođe, u jednom od ranijih članaka smo vam predstavili i najpopularniji Kodi dodatak za gledanje regionalnih TV kanala uživo, Live TV Serbia. Osim TV kanala iz Srbije, ovaj dodatak vam takođe omogućava gledanje i Hrvatskih, Bosanskih, Slovenskih i drugih televizijskih kanala.

Kako instalirati Kodi dodatka Sport365.Live

U gornjem levom uglu kliknite na ikonu “Sistem Settings”

Kliknite na “File Manager”

Na levoj strani kliknite na “Add Source”

Izaberite “NONE”

Ukucajte URL adresu: https://meserak86.github.io/QWERX/
(ako slučajno ne radi probajte koristiti alternativne adrese: http://overdose.srve.io/kodi/ ili http://cherrytv.webd.pl/CHERRY/ ) i kliknite OK.

Što se tiče imena, mi ćemo koristiti QWER. Kliknite OK

Proverite da li ste sve dobro napisali i zatim kliknite OK

Sada je potrebno da se vratite u glavni meni i izaberete Add-ons

U gornjem levom uglu kliknite na ikonu za instalaciju paketa

Izaberite “Install from zip file”

U sledećem prozoru izaberite QWER

Kliknite na “repository.qwerx-0.0.3.zip”

Malo pričekajte da se repozitorijum preuzme i instalira

Nakon toga kliknite na “Install from repository”

Otvorite “QWER Repository”

I izaberite “Video add-ons”

U listi pronađite i kliknite na Sport365

Na kraju ostaje da kliknite na “Install”