buy vicodin online

Pitanja i odgovori

gogeg
20
objavljen
19. Aprila 2012.

eBuy

1

Na vasem sajtu sam citao vezano za prodaju na eBuy-u. Mene interesuje sledece: kada ja ispunim sve uslove da bih nesto prodavao na eBuy-u, i stavim taj predmet koji prodajem na aukciji i poslije aukcije imam kupca koji je kupio predmet koji ja prodajem. Mene interesuje sledeci korak, predmet koji sam prodao ja licno pakujem i adresiram na adresu kupca i uz to placam troskove postarine ili ovaj proces ide na neki drugaciji nacin, ako mozete da mi pojasnite dio od prodaje predmeta/stvari do isporuke kupcu.
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

2dgovora

0
admin
146

Pozdrav,

 

Prvo, troškovi dostave zavise od toga da li vi prodajete proizvod koji se nalazi kod vas ili ste vi samo prodavac proizvoda koji se nalazi negde drugde. Način prodaje poznat kao Drop Shipping je oblik prodaje u kom kupac vama plaća za proizvod a vi onda njegove podatke prosleđujete proizvođaču proizvoda koji potom taj proizvod dostavlja direktno kupcu. Tipičan primer Drop Shipping prodaje su Kineski proizvodi koji se mogu pronaći na e-Bay. U ovom modelu vaša zarada je razlika u ceni koju vam je kupac platio i veleprodajne cene proizvoda koju nakon prodaje plaćate proizvođaču. U ovom slučaju Vi nemate nikakvih obaveza po pitanju dostave, sve je na proizvođaču ili veleprodavcu. Vi samo prodajete proizvod!

U slučaju da se proizvod nalazi kod vas, na vama je i dostava. Naravno, troškove dostave možete snositi Vi ili kupac prilikom preuzimanja i to je potrebno da navedete prilikom prodaje. Isto tako, Vi te troškove možete da uračunate u cenu (za neke zemlje) i da prilikom prodaje istaknete da je dostava besplatna.

Nadamo se da vam je ovaj odgovor pomogao. U slučaju nekih budućih nejasnoća slobodno nas kontaktirajte.

 

Online Tržište

0
gogeg
20
Hvala vam puno na ovakvo kvalitetnom odgovoru!

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.