buy vicodin online

Pitanja i odgovori

admin
146
objavljen
18. Marta 2012.

Kako da privučem posjetioce na svoj sajt?

0

Posedujem web sajt ali ne znam kako da privucem posjetioce. Molim za sve korisne savjete.

Tagovi:

1 odgovor

0
admin
146

Treba znati da najviše web prometa na sajtove dolazi putem pretraživača i društvenih mreža. Postoji više faktora koji utiču na broj poseta na vaš sajt tj. web promet. Ono što možete uraditi u pravcu privlačenja web prometa jeste da imate kvalitetan i redovno ažuriran sadržaj, da na sajt postavite dugmad za deljenje sadržaja (npr.Like), imate slike, video, grafikone i ostalo što bi posetioci mogli deliti sa prijateljima na društvenim mrežama. Korisno bi bilo pročitati članak “Kako napisati savršen članak koji dovodi promet na vaš sajt”.

Takođe, veoma je korisno komentarisati na forumima, blogovima pa i YouTube, i tom prilikom ostavljati link na svoj sajt. Otvorite nalog na Facebooku i Twitteru, napravite mrežu prijatelja i sa njima delite svoj sadržaj koji će sadržavati povratno link na vaš sajt.

U suštini, potreban vam je unikatan sadržaj koji će privući veliki posetilaca, SEO i promocija na društvenim mrežama. Članak “1 Facebook Fan donosi 20 posjeta na vaš web sajt” će vam pomoći da saznate mnogo više.

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.