buy vicodin online

Pitanja i odgovori

admin
146
objavljen
18. Marta 2012.

Gde najlakše da pronađem honorarne online poslove?

0

Dosta ljudi sa veštinama koje posedujem lako nađu neke honorarne poslove online. Gde da ih nađem i koja je procedura oko toga.

Tagovi:

1 odgovor

-1
admin
146

Honorarne online poslove najlakše ćete pronaći na sajtovima kao što su: Elance.com, Odesk.com, Freelancer.com, Fiverr.com, Amazon Mechanical Turk. U članaku “Online zarada na sajtovima koji nude mikro poslove” možete pronaći još nekoliko sajtova koji nude honorarne poslove.

Na ovim sajtovima možete pronaći poslove pisanje artikala, prevođenja, video i audio produkcije, web dizajna, programiranja i ostalog. Važno je napomenuti da je prijavljivanje na ove sajtove besplatno. Na nekim sajtovima ćete primetiti da se oko poslove “cenka” tj. posao dobija onaj koji će ga uraditi za manje novca ali je od ključne važnosti i ocena koju neko ima za dosadašnje poslove. Kod Fiverr.com nema cenkanja, sve je 5 dolara.

Ako tražite mogućnost da radeći neke jednostavne poslove zaradite nešto novca na Internetu i tražite neki pouzdan servis, onda svakako treba da posetite Amazon Mechanical Turk. Poslovi koje možete pronaći na Mechanical Turk su vrlo jednostavni, poslove poput pisanja recenzija. Da bi bili u prilici da radite ove poslove potrebno je da se prijavite na sajt, ako već imate Amazon nalog onda njega možete koristiti za prijavu. Obavljajući poslove na Mechanical Turk možete zaraditi od 0,05 pa do 12 dolara po obavljenom zadatku u zavisnosti od težine zadatka. Ako vam se ovo čini malo, treba znati da su ovo vrlo jednostavni poslovi kojih možete obaviti nekoliko desetina u toku jednog dana.

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.