buy vicodin online

Pitanja i odgovori

objavljen
18. Januara 2013.

da li Payza funkcionise u Srbiji

1

Postovani,

Imam jos jedno pitanje. Da li poslovi unosa podataka preko Freelancer.com, Elance.com, oDesk.com i vWorker.com mogu funkcionisati preko Payza? I da li Payza moze da se otvori u Srbiji? Ako moze da li je za Payza dovoljna npr. Viza debitna kartica? U Srbiji kod mnogih banaka moze da se otvori samo dinarska Viza kartica. Pa vas molim da mi to malo objasnite ako uopste postoji ta mogucnost.

 

 

 

 

6dgovora

1
admin
146

Pozdrav,

Payza račun možete otvoriti iz Srbije i povezati ga sa Visa karticom. Inače Payza poput PayPal-a koristi isti proces koji pomaže korisnicima da veoma jednostavno šalju i primanju novca bez mnogo stresa. Sve što vam je potrebno za transfer jeste e-mail adresa. Payza trenutno ima više od 9 milijuna članova i svoje usluge nudi u 197 zemalja i za 21 različitu valutu.

Važno je reći da postoji jedna stvar u kojoj je Payza bolje rešenje od PayPal-a, naime Payza je podržana u više zemalja od PayPal-a, što je itekako bitno ljudima u onim zemljama koje još uvek nemaju mogućnost otvaranja PayPal-a.

Još jedna prednost Payza jeste niža stopa transakcije tj. za svoje usluge Payza mnogo manje naplaćuje od PayPal-a.

Svatko može veoma lako koristiti Payza platformu za slanje i primanje novca. Otvaranje Payza online računa je besplatno.

Više o Payza pročitajte u članku "Kako otvoriti Payza online račun?"

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša buduća pitanja.

Online Tržište

1
Hvala na detaljnim i korisnim odgovorima. Moram vas pohvaliti za saradnju i za fenomenalan sajt koji nam pruza mnogo dobrih informacija. Pozdrav
1
Hvala na odgovoru koji je i meni donekle koristio, te još zanima da li je Payza u rangu sa PayPal-om i koliko je pouzdan ? Veliki pozdrav i hvala još jednom, Saša  
1
Nemanja
10
Postovanje,ja zaradjujem preko interneta zanima me dali mogu preko payze da podignem novac sa bankomata ? Zanima me samo da nije kao paypal da sluzi samo za kupovinu preko neta.. Hvala na odgovoru.
0
admin
146

Pozdrav,

Payza je dosta pouzdan sistem plaćanja (e-novčanik) koji je ranije bio poznat pod nazivom AlertPay. Prošle godine ga je kupio Britanski provajder MH Pillars Ltd. (što ga je učinilo još pouzdanijim i konkurentnijim na tržištu elektronskog plaćanja) i tada mu je poromenio ime u Payza. Dosta je sličan PayPal-u s tom razlikom da je prisutan u mnogo više zemalja od njega.

 

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša buduća pitanja.

Online Tržište

     
0
Postovanje. Ja imam payza racun ,ali ne znam da li postoje sajtove za kupovinu sa payza,paypal ga ima ali payza nisam naisla jos ni na jednog.

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.