buy vicodin online

Pitanja i odgovori

admin
146
objavljen
18. Marta 2012.

Koji je najunosniji posao za rad od kuće koristeći Internet?

0

Pozdrav,

Imam dosta vremena i dobru internet konekciju pa bh se posvetio nekom radu od kuće, te me interesuje koji je najunosniji posao putem interneta?

Tagovi:

1 odgovor

0
admin
146

Affiliate Marketing spada u najunosnije poslove koje možete raditi od kuće. Affiliate marketing je marketinška praksa u kojoj neka kompanija nagrađuje jednog ili više saradnika (affiliate) za svakog posetioca ili kupca koji je doveden marketinškim naporima tog saradnika. Prosto rečeno, vi ćete dobiti proviziju od svake kupovine koju obavi kupac kojeg ste vi poslali na sajt prodavca.

S obzirom da je Affiliate marketing promocija tuđih proizvoda od čije prodaje vi dobijate proviziju, ne morate binuti o proizvodnji niti o dostavi proizvoda. Takođe, ne treba da plaćate nikakve licence ili dozvole za promociju proizvoda. Vi ustvari nemate nikakvih troškova, sa Affiliate marketingom trebate samo računar i Internet konekciju. Postoji nekoliko modela plaćanja a detaljnije o tome pročitajte u članku “Modeli plaćanja u Affiliate marketingu”.

Među najpopularnije Affiliate kompanje spadaju Clickbank i Commision Junction.

Sigurno će vam biti korisno saznati i o nekim drugim načinima zarade od kuće, stoga preporučujemo članak “Online zarada: Nekoliko mogućnosti da radom od kuće ostvarite zaradu na Internetu”.

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.