buy vicodin online

Pitanja i odgovori

objavljen
26. Avgusta 2015.

prodaja na ebay-u iz Srbije

1

Postovani,

otvorio sam ebay nalog i hteo bih da prodam muzicki instrument. Krenuo sam u popunjavanje oglasa na ebay-u i dosao do stavke “postarina”. Nije mi jasno kako taj deo da resim. Trazi se od mene da navedem na koji nacin cu da posaljem to sto prodajem i koliko kosta postarina. Sve mi se cini da tamo postoji samo opcija da se salje iz Amerike, a ne iz drugih zemalja. Molim vas da mi objasnite da li ipak postoji mogucnost da posaljem iz Srbije nesto bilo gde u inostranstvo i kojom sluzbom ili kako da dodjem do cene postarine za prodaju preko ebay-a, da bih u oglasu to naznacio?

Unapred zahvalan,

Dobroslav

5dgovora

0
admin
146

Pozdrav,

što se tiče opcije slanja, proizvode koje prodajete možete slati poštom ili nekim drugim servisom (FedEx,UPS i sl.). eBay vam pruža mogućnost da pored Amerike izaberete i drugu destinaciju. Pod stavkom "Set a price and shipping details", ispod već ponuđene Amerike možete kliknuti na "Add other shipping destinations or services" i izabrati recimo Worldwide. Što se tiče cena slanja to morate proveriti kod servisa koje želite da koristite, preporučujemo da proverite cene kod svih dostupnih servisa za slanje.

Takođe, preporučujemo da pročitate odgovor na slično pitanje "eBay – prodaja stvari".

 

Online Tržište

0
Kad se prodaje sa Ebaya Uk, kako se tu postavlja da se iz druge države prodaje, dakle da sam u Srbiji?
0
admin
146

Pozdrav Tanja!

Prilikom otvaranja eBay računa potrebno je upisati lične podatke kao što su ime i prezime, adresa, država i ostalo.

Preporučujemo članak: "Kako se registrovati na eBay".

Dakle, bez obzira da li prodajete na eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk, itd. eBay će koristiti te podatke. Takođe, ako želite možete da promenite lokaciju tj. odakle šaljete proizvod. U delu gde je potrebno da ispunite podatke vezane za slanje proizvoda (Add shipping details) možete promeniti lokaciju proizvoda (Item location).

 

Online Tržište

0
Ja imam isti problem. Hteo sam da pokusam da prodam jedan predmet na aukciji da probam kako to ide. Registrovao sam se kao korisnik iz Srbije i tako stoji u mom profilu i opet mi trazi kao obavezno da izaberem americku postansku sluzbu koju cu koristiti. Lokacija predmeta je pri tom prikazana kao Srbija, ali i dalje trazi da izaberem americki postanski servis.
0
da li neko ima e bay nalog na prodaju treba mi e bay nalog registrovan za prodaju mozete da mi pisete na aztoax@yahoo.com

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.