buy vicodin online

Pitanja i odgovori

Ana
70
objavljen
18. Aprila 2013.

EBAY PRODAJA

2

Zamolila bih Vas da mi pomognete.

Registrovala bih se na Ebay radi prodaje, pa bih navela zemlju Nemačku. Da li bih trebala onda da navedem adresu u Nemačkoj ili mogu svoju realnu adresu u Srbiji i da li mogu da navedem svoje ime i prezime ?

Da li zatim da prijatelj u Nemačkoj otvori račun u nekoj banci tamo na njegovo ime, da ga poveže sa PayPal-om, zatim ja otvorim račun u nekoj banci u Srbiji i kako bi novac sa tog računa u banci u Nemačkoj koje su pristigle PayPal-om zatim e-bankingom da mi prebace na račun u banci u Srbiji kako bi se podigao ili bi mogao da mi pošalje i peko western union ?

Molim Vas za odgovor..

10dgovora

1
admin
146

Pozdrav Ana,

s obzirom da je PayPal od prošle sedmice dostupan i građanima Srbije potrebno je da sa svojom kreditnom karticom otvorite PayPal račun i tom prilikom ostavite svoje podatke tj. adresu u Srbiji i vaše ime i prezime.Preporučujemo članak “Kako otvoriti PayPal račun” koji objašnjava proces otvaranja i verifikacije računa.

Znači, s obzirom da je PayPal sada dostupan i u Srbiji, otvorite PayPal račun sa vašom kreditnom karticom i krenite sa prodajom na eBay.

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša buduća pitanja.

Online Tržište

1
Ana
70
Hvala Vam za odgovor, samo što na nekim stranicama o Pay Pal -u u Srbiji kažu da nije moguće primati novac već samo slati, kažu da su Pay Pal omogućili samo za kupovinu ne i za prodaju. Da li zaista znači da je u Srbiji moguće sad i prodavati preko Ebay-a, da su odobrili primanje novca sa Pay Pal ? Molim Vas za odgovor.
1
Ana
70
Poštovani, hvala puno na odgovoru, samo još jedno pitanje imam ako nije problem. Počela bih prodaju preko prijatelja u Nemačkoj, interesuje me kada se registrujem na Ebay da li da upišem zemlju Nemačka i da li da upišem moje ime i prezime ili ime i prezime tog tog prijatelja koji će otvoriti Pay Pal u Nemačkoj ? Molim Vas još za ovaj odgovor.
1

Pozdrav Ana,

prilikom povezivanja eBay računa sa PayPal-om, eBay će radi sigurnosti zatražiti verifikaciju vašeg identiteta upoređujući podatke koje koristi vlasnik kreditne kartice tj. moraćete uneti koja kreditna kartica je u pitanju (Visa, MasterCard, itd.), datum kada ona prestaje da važi i identifikacioni broj kartice. Problem je što se u vašem slučaju podaci neće slagati jer je PayPal račun otvorio Vaš prijatelj koji živi u Nemačkoj.

Znači, ako Vaš prijatelj otvori PayPal račun koji želite da povežete sa eBay, potrebno je koristiti iste podatke tj. sve podatke koje je koristio Vaš prijatelj.

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša buduća pitanja.

Online Tržište

1
Ana
70
Puno hvala na odgovorima.
1
srkism
10
meni na ebay nece da posalje sms kod na mobilni vec mesecima.Paypal sam uspesno registrovao,jel na neko u cemu moze biti problem? pozdrav svima
0
admin
146

Pozdrav Ana,

trenutno PayPal u Srbiji omogućava samo plaćanje i slanje novca ali uskoro treba očekivati i uslugu primanja novca. Ovo postepeno aktiviranje usluga je standardna praksa PayPal-a na gotovo svim novim tržištima.

Znači, trenutno u Srbiji nije omogućeno primanje novca putem PayPal-a ali je to usluga koja će biti "uskoro" omogućena.

Vi možete da otvorite PayPal račun u Srbiji i da sačekate da usluga primanja novca zaživi kako bi mogi da prodajete na eBay ili da Vaš prijatelj otvori na svoje ime PayPal račun u Nemačkoj na koji bi kupci plaćali a onda da vam prijatelj uplati novac na vaš bankovni račun, pošalje Western Unionom (visoka provizija), uplati na MoneyBookers ili na neki drugi način. U svakom slučaju, morate imati veliko poverenje u vašeg prijatelja.

 

Online Tržište

0
Da li je bolje prodavati sa Ebay UK naloga ili sa Ebay USA naloga iz Srbije? Da li je moguće uopšte sa običnim Payplaom prodavati sa Ebaya, iz Srbije sad?

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.