buy vicodin online

Pitanja i odgovori

amir
25
objavljen
8. Avgusta 2012.

problem sa prebacivanjem novca sa paypal

1

pozdrav,već sam jednom pitao u vezi paypal računa,gdje je bilo riječi o grešci polje država,odgovorili ste mi da bi bilo najbolje da prebacim novac sa tog računa,međutim evo već je 08 a paypal novac ne prebacuje a opcija withdraw samo podržava finland tj. us,slao sam poruke na paypal međutim dobijam samo automatske odgovore,molim da me posavjetujete,hvala vam puno

4dgovora

1
amir
25
pozdrav,status verifed,na kartici ima novca,kupio sam njihov paypal kod,to imam na izvodu iz banke,mislim da je najveći problem kod njih što kada im se obraćaš oni odgovaraju automatskom porukom tipa idi na withdaraw,i onda dođem do ćorsokaka
Withdraw funds to your bank account
Banks in Finland
1-2 Business Days popup
Free
Banks in the U.S.
3-4 Business Days popup
Free for banks in the U.S.
1
amir
25
ok,hvala vam puno
0
admin
146

Pozdrav Amire,

Što se tiče pogrešnog unosa u polje Država, PayPal tu ne dozvoljava nikakve promjene. Njihov zvaničan stav je da korisnik koji se preseli u drugu državu ili kao u vašem slučaju, napravi grešku, treba da otvori novi PayPal račun sa ispravno unesenim podacima.

U vezi povlačenja novca sa PayPal-a, da bi rješili neke nejasnoće i da bi vam pružili što kvalitetniji odgovor moramo vam postaviti nekoliko pitanja:

Da li ste prilikom otvaranja PayPal računa uradili verifikaciju tj. povezali vaš PayPal račun sa vašom karticom?

Osim što ne možete da uradite Withdraw, da li uopšte možete raspolagati novcem tj. da li ste probali obaviti neku kupnju ili plaćanje?

Online Tržište
0
admin
146

Pozdrav,

Najednostavnije rješenje problema bi bilo da otvorite još jedan PayPal račun sa drugom "Državom" i na njega pošaljete novac.

Tu bi se mogao javiti problem da PayPal ne prihvati vašu sadašnju karticu (koju ste koristili za otvaranje starog računa) tako da bi najbolje bilo da koristite drugu karticu. Drugu karticu možda već imate a ako ne, zatražite je od svoje ili pak neke druge banke. Naravno, možete iskoristiti i karticu neke osobe od povjerenja (žena, brat, sestra,...) i sa njom otvoriti novi PayPal račun na koji bi potom prebacili novac sa vašeg računa.

Nakon što prebacite novac, treba da zatvorite taj stari račun kako bi poništili iskoristivost kartice za koju je bio vezan. Tada bi tu "staru" karticu mogli koristiti za novi račun.

Da bi zatvorili PayPal račun uradite slijedećih nekoliko koraka:

  1. Otiđite na PayPal stranicu
  2. Pod karticom “My Account” izaberite “Profile”
  3. Otvorite “My Settings”
  4. U odjeljku “Account Type” izaberite “Close Account” i slijedite instrukcije

 

Online Tržište

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.