buy vicodin online

Pitanja i odgovori

admin
146
objavljen
14. Januara 2013.

Verifikovanje PayPal računa

0

Pozdrav,

Ja imam otvoren nalog na paypaly,ali nisam verifikovao debitnu karticu,da li ja mogu da primam isplate na paypal i da li mogu te isplate da saljem na moneybookers???

hvala..

Napomena: Pitanje je prebačeno iz komentara na članak “Kako otvoriti PayPal račun”.

Tagovi:

1 odgovor

0
admin
146

Pozdrav Darko,

kod otvoranja PayPal naloga bilo je potrebno da povežete karticu koju ćete koristiti. Karticu je potrebno verifikovati da bi mogli plaćati i povlačiti novac na tu karticu. Da bi izvršili verifikaciju kliknite na link Get Verified i povežite vašu Visa karticu sa računom. PayPal će vas obavestiti da će biti izvršena transakcija skidanja 1,95 dolara sa vaše kartice kako bi se potvrdila verodostojnost korisnika koji verifikuje PayPal račun.

Nakon što skine 1,95 dolara sa vašeg naloga tj. kartice, PayPal će vašoj banci u opisu plaćanja poslati “Kod” od četiri broja koja treba da unesete u naznačeno polje za verifikaciju računa. Sa ovim ste verifikovali vaš PayPal račun. Takođe, nakon verifikacije, PayPal će na vaš račun vratiti 1,95 dolara.

PayPal će automatski svakog prvog u mesecu prebaciti novac na vašu karticu (koju ste povezali sa vašim PayPal računom).

Što se tiče slanja isplata na Moneybookers, s obzirom da se novac koji primite na PayPal povlači na vašu karticu, Vi možete tu istu karticu koristiti za Moneybookers.

U slučaju daljih nejasnoća slobodno nam se obratite.

Online Tržište

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.