LinkedIn_logo-150x150 Profesionalna društvena mreža LinkedIn lansira nove značajke prilično redovito u posljednje vrijeme, budući da nastoji napraviti profesionalnu društvenu mrežu što relevantniju i korisniju. Danas je tvrtka predstavila još jedan segment svoje strategije kako bi LinkedIn postao nešto više od destinacije za traženje poslova, lansiranjem LinkedIn Today.

LinkedIn Today su industrijske novine, dostupne online i putem LinkedIn iPhone aplikacije. Nudi naslove i linkove na popularne priče unutar neke industrije i unutar vaše LinkedIn mreže. Vi ćete biti u mogućnosti da vidite što drugi u vašoj branši čitaju, kao i da sačuvate članke kako bi ih pročitali kasnije.

LinkedIn Today dozvoljava da pratite pojedine industrijske grane te dostavlja popularne priče koje se dijele iz tog sektora. Vi ćete biti u mogućnosti da vidite tko dijeljitelj informacije zajedno sa svim komentarima koje bi mogli biti uključeni u post. Svi članci koji se nalaze na vašoj naslovnoj stranici, organizirani su prema broju djeljenja određenih članaka bilo preko LinkedIn ili Twitter-a, a ukoliko želite možete i sami dijeliti ili pohraniti članke direktno u LinkedIn Today.

LinkedIn Today postao je još jedan izvor informacija gdje se sve informacije iz vama zanimljivih sektora poslovanja nalaze na jednom preglednom mjestu. Teško je sada znati kako će sve ovo funkcionisati i kako će ga korisnici na LinkedIn prihvatiti, i po ćemu će to biti drugačije od onoga što se događa na drugim društvenim mrežama pošto mnogi ljudi jednostavno dupliciraju sve ono što dijele sa Twitter-a, blogova na svoje ​​LinkedIn profile. Ostaje da se vidi kako će korisnici prihvatiti LinkedIn Today.

lit_blog_2